Relatietherapie Delft

Relatietherapie Delft - Relatietherapeut Arie

✔ Bij relatieproblemen
✔ Leren communiceren

Neem contact op

 

Relatietherapie Delft

Ben je in de regio Delft op zoek naar een therapeut voor hulp bij relatie problemen?

Mijn naam is Arie Rosendaal. Als gekwalificeerd therapeut ben ik geregistreerd bij het BATC. Je kunt bij mij terecht voor therapie, coaching, meditatie en relatietherapie. In heb al veel mensen begeleid bij de problemen die zij tegen kwamen in hun relatie.

In elk relatie kunnen conflicten voorkomen. Als jullie er zelf niet meer uitkomen, dan kan relatietherapie een uitkomst bieden.

In relatietherapie leren jullie effectief communiceren, luisteren naar elkaar en het uiten van gevoelens, wensen en verlangens. Jullie leren ook signalen herkennen en om te gaan met negatieve gedachtepatronen en emoties. Verder gaan wij kijken naar jullie drijfveren en hoe jullie kunnen leren de-escaleren, zodat jullie weer fijn en ontspannen samen kunnen zijn.

Ik wil jullie graag hierbij begeleiden.

Relatietherapie

Relatieproblemen

Jullie kunnen bij mij terecht met allerlei relatieproblemen, zoals:

✓ Affaire, overspel
✓ Autonomie in relatie
✓ Bindingsangst
✓ Communicatieproblemen

✓ Emotionele ontrouw
✓ Intimiteitsproblemen
✓ Jaloezie
✓ Onzekerheid in relatie

✓ Ruzie – conflicten
✓ Scheiden of blijven
✓ Verlatingsangst

Hebben jullie nog vragen of willen jullie een afspraak maken?
Neem dan gerust contact met mij op.

Arie

Neem contact op

 


Meer over:

Psycholoog Delft - Home

Psycholoog Delft

Ik ben Arie, therapeut en psycholoog. In mijn praktijk Psycholoog Delft kun je terecht voor individuele therapie, coaching en relatietherapie.

Ik ontvang mensen met allerlei klachten zoals angsten, burnout, depressieve gevoelens, relatieproblemen, rouwverwerking, stress en trauma’s.

Psycholoog Delft >>

 


Meer informatie
Voor meer informatie over relatieproblemen, tips en lotgenotenverhalen, zie:

 


Psycholoog Delft en Relatietherapie Delft voor relatietherapie, huwelijkstherapie, relatieadvies en relatiecoaching in de regio Delft, Delfgauw, Pijnacker, Nootdorp, Schipluiden, Rijswijk, Den Haag, Wateringen, Leidschendam-Voorburg, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Naaldwijk. Kijk voor meer relatietherapeuten in de regio op: Relatietherapeuten Delft