Persoonlijk

Psycholoog Arie Rozendaal

Arie Rozendaal

Ik ben afgestudeerd als psycholoog aan de Universiteit van Leiden. Al tijdens mijn studie gaf ik meditatiecursussen en begeleiding aan mensen.

Ik heb gewerkt als onderzoeker op het gebied van hersenen, bewustzijn, onderwijs en computers en als docent in de IT.

Later heb ik de opleiding Transformatietherapeut én opleidingen voor energetisch therapeut gevolgd. Ik heb vele retraites in oosterse en westerse spirituele benaderingen gedaan.

Daarnaast heb ik diverse aanvullende cursussen, trainingen en opleidingen gevolgd waaronder stress-management, Emotional Clearing, NLP, Padwerk, Ayurveda, Tom Stone coredynamics, Medische bijscholing voor aanvullende geneeswijzen, Integratieve Pschychotherapie en Hémons RSI-methode.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging BATC en de Nederlandse Vereniging voor Transformatietherapie.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op.


Arie Rozendaal

Neem contact op
Meer over:

Psycholoog Delft - Home

Psycholoog Delft

Ik ben Arie, therapeut en psycholoog. In mijn praktijk Psycholoog Delft kun je terecht voor individuele therapie, coaching en relatietherapie.

Ik ontvang mensen met allerlei klachten zoals angsten, burnout, depressieve gevoelens, relatieproblemen, rouwverwerking, stress en trauma’s.

Psycholoog Delft >>

Relatietherapie

Relatietherapie

In relatietherapie leren jullie effectief communiceren, luisteren naar elkaar en het uiten van gevoelens, wensen en verlangens.

Relatietherapie >>